~ASSALAMMUALAIKUM SEMUA & SELAMAT SEJAHTERA...SEMOGA HARI3 YG DILALUI BERTAMBAH BAIK...TERIMA KASIH MELAWATI BLOG SAYA...SESUNGGUHNYA YG BAIK ITU DTG DARI ALLAH & YG LEMAH ITU DARI DIRI SAYA SENDIRI..HARAP MAAF DIATAS SEGALA KEKURANGAN DIRI DAN SELAMAT BERSHOPPING BERSAMA SAYA ~

Monday, March 14, 2011

CARA PEMBELIAN


Hanya untuk yang serious membeli sahaja...=)

(tepuk dada tanya selera...)



1. Pilih jenis barang yg anda ingin beli


2. sms/email kepada saya barang yg anda berkenan untuk beli untuk memastikan stock masih ada.



3. buat bayaran beserta harga kos penghantaran seperti kadar pos di bawah :



4. Bank in kepada



JALILAH BINTI MAHAT


MBB No : 156075860354


5. Maklumkan kepada saya bayaran yg telah anda buat beserta maklumat melalui eshoppingzone2010@gmail.com / sms 0123572700 :


Nama


Alamat


No Tel





Beserta Jumlah bayaran dan masa pembayaran dibuat ...



6. penyerahan barang akan dilakukan (biasanya sehari selepas pembayaran dibuat barang akan diposkan kepada anda)


7. dan jgn lupa bila barang dah sampai...plz inform 2 me yea...=)


KADAR BAYARAN POS (BERGANTUNG KEPADA KOS SEMASA)


POS LAJU: berat (Below 500gm)
Semenanjung : RM6.00
Sabah/Sarawak : RM8.00



POS LAJU : berat (500gm - 1kg)
Semenanjung : RM8.00
Sabah/Sarawak : RM12.00


POS EKSPRESS
sampul kecil RM 3.00
sampul besar RM 4.50



@ u can refer to dis link for more details...http://www.pos.com.my/websitebm/main2.asp?c=/WebsiteBM/PostageRates/PostageMain.html




Monday, February 21, 2011

Jalapeno Cheese powder


Harap Maaf Stock Jalapeno Cheese Powder sudah habis dijual...Terima Kasih kepada yg membeli =)






Sekarang anda boleh buat sendiri...



Cheezy Wedges di rumah...=)










Cheezy Wedges yg ready untuk di makan




Jalapeno Cheese Powder yg blom di bancuh


Laparnya perut saya...bukan sekadar boleh makan dengan wedges sahaja boleh juga makan dengan salad/ sebagai bahan pencicah...Lazatnya!!!

==============================================================




Jalapeno Cheese Powder



Rasanya dijamin sama seperti cheezy wedges KFC

Hanya



RM13/pack untuk 200g
RM7/pack untuk 100g

kos postage rm6 (poslaju) @ rm3.00 (parcel)


Cara Penyediaan:


bancuh 1 cup JC powder dgn 1 cup air panas @ ikot pekat yang anda suka

hidang dengan potato wedges dan apa sahaja yang anda gemari

Cara Penyimpanan

• Saya cadangkan anda bancuh pada kuantiti yg ingin anda gunakan pd masa tertentu shj. Ini supaya rasa dan baunya kekal segar setiap kali menghidang. namun, jika ada lebihan bancuhan, masukkan didalam bekas bertutup, dan simpan di dalam peti ais.

• Untuk serbuk yang belum dibancuh pula, biarkan ia kekal di dalam plastik dan masukkan ke dalam bekas kedap udara. Jika tidak, ia akan membeku. Simpan di tempat kering dan tidak terdedah kepada cahaya. Seelok2nya simpan di dalm peti sejuk.



• Jangka hayat produk ini adalah 6 bulan dari tarikh pembelian. Contoh, anda beli pd bulan januari, expire date adalah pada bulan jun tahun yg sama.

Selamat mencuba...

sebarang pertanyaan tel saya 012-3572700/ pm di inbox saya
Jalapeno Cheese Powder

Thursday, November 4, 2010

KS-M Paris Slimming Patch


Dapatkan bentuk badan ideal dengan menggunakan produk terkini dari eshoppingzone...



Kini...anda boleh mengurangkan di mana-mana bahagian berlemak di badan anda hanya dengan menampal KS-M Paris Slimming Patch...


Mudah dan Senang...
Boleh di pakai bila-bila masa...
Ke mana-mana sahaja anda pergi...
Di bahagian mana anda suka...
Tiada pantang makan...


Slimming patch KS-M Paris ialah produk baru yg menggunakan ramuan herba semulajadi utk mempercepatkan pemprosesan lemak berlebihan

CARA MENGGUNAKANNYA :-

1. Keluarkan slimming patch drp bungkusannya,

2. Tanggalkan lapisan plastik dibhg berwarna merah jambu,

3. Bersihkan bahagian badan yg perlu buang lemak, (perut/paha/bahu/sebagainya)

4. Lekatkan KS-M bahagian merah jambu berhala ke permukaan kulit,

5. Massage/urut mengikut arah jam 50 hingga 100 kali di atas pelekat slimming patch,

6. Selepas itu tinggalkannya apabila anda nak pergi jalan2 atau tidur,

7. Jangan buangkan slimming patch tersebut.

8. Gunakan kertas plastik tadi utk lekatkan balik di bhg merah jambu slimming patch,

9. Simpankan slimming patch tersebut dalam plastic bag yg ketat atau bekas kedap udara.

10. Apabila hendak menggunakannya, ulangkan langkah2 seperti di atas.

11. Slimming patch tersebut boleh dilekat dan ditanggalkan bila2 masa.

12. Guna sehingga semua herba merah jambu di serap habis atau sudah tiada sebarang rasa panas atau sakit (biasanya 3 hari) barulah tukar yg baru.

***Utk mendapatkan kesan yg maksima, lekat slimming patch ditengah2 pusat, tetapi bagi sesiapa yg rasa kesakitan sehingga tidak dpt tahannya, maka anda boleh tanggalkannya. Dan apabila kesakitan sudah hilang, anda boleh teruskan lekat di pusat.




SELAMAT MENCUBA...
Hanya RM5/sekeping
Untuk pembelian secara borong juga digalakkan...

Pasti anda akan tersenyum melihat perubahan diri anda...

;)


SILA AMBIL PERHATIAN :-
>>>Di larang untuk wanita hamil dan sedang menyusukan anak
>>>Sewaktu kedatangan haid
>>>Pesakit kencing manis dan darah tinggi dapatkan nasihat daripada Doktor
>>> Jangan tampal di temapt berkudis/luka
>>>Banyakkan minum air masak...

FAQ:

1. Kalau nak letak kempiskan bahagian perut tu, kena letak sampai 4 bahagian skali ke?
Tak perlu,boleh letak kat bahagian pusat je.

2.Jenis pakai buang macam detox foot patch ke?
Tak. boleh tanggalkan sekejap & guna lagi. Tapi dicadangkan jangan terlalu banyak ulang.Lagi satu,kalau dah letak kat perut,perut aje,jangan tukar tempat lain spt bahu,paha,etc..

3.Pakai sekeping trus leh kurus ker?
Sekali pakai tak nampak kesan..tapi bergantung pada badan manusia.ada orang 5 keping..ade orang 20 keping.

4.Nak kena pantang makan x?
Tak perlu. Cuma digalakkan minum air kosong.

Thursday, September 16, 2010

Waist Slimming Mask












Buang lemak & Selulit di perut anda dengan SLIMMING MASK


diperkaya dengan ekstrak Kola, tanaman semulajadi Afrika Selatan yang mana ianya berkesan mengurangkan lemak, produk ini boleh menembusi kulit, mencapai lapisan lemak subkutan, dan menguraikan lemak menjadi asid lemak mudah larut dan air.


Sesuai untuk...

-mereka yang mempunyai lemak berlebihan di perut dan pinggang dan perempuan yang baru melahirkan anak dimana perut mereka mempunyai lapisan lemak berlebihan.

-mereka yang bekerja dipejabat dan hanya menghabiskan masa dengan duduk dan kurang aktif

Cara Penggunaan
1.Bersihkan bahagian perut
2.Tampalkan slimming patch di perut
3.Biarkan selama 30-50 minit dan kemudian buka slimming patch tersebut.

Simptom

Sesetengah pengguna akan kerap ke tandas utk pembuangan najis.


DIGALAKKAN MENGGUNAKAN 3 KOTAK UNTUK MELIHAT KESAN YANG EFEKTIF

Hanya RM35 sekotak
sekotak = 10 keping
(harga tidak termasuk kos penghantaran)


HANYA PERLU TAMPAL DI LUAR BADAN...TIDAK PERLU MAKAN/MINUM UNTUK MENDAPATKAN BENTUK TUBUH BADAN YG IDEAL...